Lista på produkter efter tillverkare STORZ & BICKEL VAPORIZER

STORZ & BICKEL Vaporizers - Herbal Vaporizers of Highest Quality

Upplev kvaliteten med STORZ & BICKEL Vaporizers

På STORZ & BICKEL erbjuder vi ett omfattande sortiment av högkvalitativa vaporizers för dig som värdesätter förstklassig ångkvalitet och ren smak. Våra vaporizers är inte bara en källa till njutning, utan också ett bevis på tysk ingenjörskonst och hantverk. Välj mellan bärbara enheter och högteknologiska bordmodeller - alla tillverkade i Tyskland med sträng kvalitetskontroll.

Förstklassig ångkvalitet och ren smak

Våra herbal vaporizers är kända för sin exceptionella ångkvalitet. De levererar en ren och otvetydig smak som är trogen dina örter, utan några oönskade tillsatser eller smaker. Denna rena ångupplevelse är resultatet av årtionden av forskning och utveckling inom området.

Ledande varumärke med tysk precision

STORZ & BICKEL är ett globalt ledande varumärke inom certifierade vaporizers för förbränningsfri inhalering av torra örter. Vårt engagemang för kvalitet, innovation och efterlevnad av strikta standarder har lett oss till att skapa produkter med enastående funktionalitet baserad på den senaste tekniken - Made in Germany.

MIGHTY+ - Kraftfull och Förfinad

Känn kraften med den nya förbättrade MIGHTY+. Sedan dess lansering har MIGHTY varit i en klass för sig. Nu höjer MIGHTY+ ribban ännu högre med nya, fantastiska funktioner. Upplev den kraftfulla och förfinade upplevelsen som endast MIGHTY+ kan erbjuda.

CRAFTY+ - Din nya äventyrskamrat

CRAFTY+ är den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Kompakt och lättanvänd, ger CRAFTY+ dig enastående ångkvalitet, smak och luftflöde för förhöjda vardagliga upplevelser. Kompromissa inte mellan prestanda och portabilitet - få båda med CRAFTY+.

VOLCANO HYBRID - En ikon återuppfinns

VOLCANO HYBRID kommer med spännande nya funktioner såsom:

Inhalation genom Tube Kit eller Valve Balloon

Mycket snabb uppvärmningsprocess inom 1 – 2 minuter

Kontrollpaneler integrerade i stor display, styrda via touch-knappar

App-styrning via S&B App för Android

Material och hantverk av högsta kvalitet, som du förväntar dig av STORZ & BICKEL, garanterar en lång livslängd – Made in Germany.

2 års garanti + 1 extra år vid registrering

Användning och rekommendationer

Våra vaporizers är lämpliga för torra örter och är inte avsedda för tobak, tobaksprodukter eller nikotin. Upplev en renare, hälsosammare och mer njutbar inhalering med våra vaporizers.

Upplev skillnaden med STORZ & BICKEL

Välj STORZ & BICKEL för en överlägsen vaporizer-upplevelse. Handla idag och känn skillnaden som tysk precision och innovation kan göra i din inhalering av örter.

Det finns 17 produkter.

Visar 1-17 av 17 objekt