ZEUS

ZEUS Arsenal – Mer än bara en Vaporizer

På Zeus Arsenal är vaporizers inte bara en passion, det är en livsstil. Vi strävar efter att göra din nästa session bättre, mjukare och mer kraftfull. Med vårt uppdrag att leverera banbrytande produkter, står vi i spetsen för innovation. Vårt tyska ingenjörsteam leder utvecklingen, kombinerar vapinglösningar med en touch av bil-DNA och en precision som inte matchas av någon annan tillverkare.

Realtidsdata och Erfarenhet

Vår forskning och utveckling formas av verkliga data och erfarenheter, skräddarsydda för konsumentens verkliga behov. Direkt återkoppling från användare hjälper oss att fokusera på den totala användarupplevelsen, och leverera en problemfri produkt som förhöjer din vaping-upplevelse.

Högpresterande Vaporizers och Innovativa Tillbehör

Vare sig det är en av våra högpresterande vaporizers eller vår linje av innovativa tillbehör, är Zeus Arsenal engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa produkter som är värdiga gudarna, samtidigt som de är tillgängliga för dödliga. Hur nära du vill flyga solen är upp till dig.

ZEUS Arc GT3 – En gudomlig kombination av dekadens och effektivitet

ZEUS Arc GT3 kombinerar dekadens med effektivitet och introducerar guld i dess unika guldångväg och guldkammare. Med en helt ny munstycke och patenterad Goldsink-teknologi, producerar ZEUS Arc GT3 ännu rikare smakande ånga. Detta är en komplett 3:e generationens vaporizerset, Allt-i-Ett. Den nya GT3 har även uppdaterat sin laddningsport till en USB-C som tar din enhet från 0 till 66% på bara 40 minuter.

Nyckelfunktioner inkluderar:

ArcPod-kompatibilitet

Xtruder – för att enkelt fylla förpackade pods

Zeus Hub

3500mAh Batteri

3 Temperaturinställningar

Goldsink-teknologi

USB-C Snabbladdning

Haptisk återkoppling

Förbättrat luftflöde jämfört med GTS-modellen

ZEUS Iceborn – Revolutionerande Kyltillbehör

ZEUS Iceborn V2 är ett revolutionerande tillbehör som fungerar med nästan alla vaporizers för att dramatiskt kyla ner och förbättra din ånga genom isfiltrering. Konstruerad i Tyskland och tillverkad av högkvalitativa, hållbara komponenter, är Iceborn ett mycket bekvämare alternativ till typiska vattenfiltreringsenheter. Iceborn ger mycket svalare och mjukare ånga, vilket möjliggör längre och djupare drag för större moln. Den är mer effektiv än vattenfiltreringsenheter som förlorar mycket av din ångas essentiella oljor under filtreringen.

ZEUS

Det finns 25 produkter.

Visar 1-25 av 25 objekt