ARIZER

Välkommen till Arizer – hemmet för den bästa torrörtsvaporizern! På Arizer fokuserar vi på att kontinuerligt förbättra våra produkter för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Vi tar vår titel som den bästa torrörtsvaporizern på allvar, och därför fortsätter vi att innovera och utveckla våra produkter. Upplev smaken av dina favoritbotaniska produkter genom att värma dem och njuta av terpenerna i en syrerik ånga, utan att inhalera de skadliga karcinogener som frigörs vid förbränning.

XQ2

Vår XQ2 torrörtsvaporizer är en oöverträffad mångsidig konvektionsvärmare som erbjuder ett allt-i-ett aromterapisystem, påse/ballongsystem, samt ett On-Demand Direct Draw + Assisted Draw Whip-system. Upptäck varför Arizer är Better by Design. 

AIR MAX

Air MAX torrörtsvaporizern från Arizer erbjuder de senaste innovationerna i vår bärbara och mångsidiga diffuserteknologi. Med uppgraderade anpassningsbara sessionsinställningar, automatisk displayinversion, mörkt läge, ny snabbvärmningsteknik i keramik, USB-C-laddning och ett högkapacitetsbatteri av typen 26650 litiumjon. Över 16 års branscherfarenhet finns inbyggd i varje enhet.

SOLO II

Solo II värms upp snabbt och har en otrolig batteritid på 3 timmar, plus en funktion för att använda medan du laddar för oavbrutna sessioner. En helt glasångväg med isolerad luftväg producerar den mjukaste och mest smakrika ångan. Aktivera naturliga terpenprofiler och maximera potensen med Solo II Torrörtsvaporizer.

Ställ in och vaporisera som du vill med anpassningsbara sessionsinställningar. Det användarvänliga operativsystemet och den lättlästa OLED-displayen ger dig full kontroll med ett knapptryck. Ställ in temperaturen i exakta 1-gradersintervall, och Solo II kommer ihåg det nästa gång du startar den.Glas Är Det Självklara Valet

Vårt ursprungliga Glass Pod System är känt för att vara lätt att använda och rengöra. Ren borsilikatglas, en isolerad luftväg och en helt glasångväg förbättrar smaker och terpener. Arizers patenterade avancerade keramiska värmningsteknik kombinerat med den cykloniska åtgärden i örtkammaren är utformad för att effektivt utvinna det mesta ur dina favoritörter. Prova det valfria Frosted Glass Aroma Tube (WPA) med en tredjeparts glasvattenbubblare för kraftfull ånga.

Kvalitet & Prestanda

Arizer är en sann pionjär inom vaporizerindustrin, etablerad 2005. Genom omfattande forskning och exceptionell design har Arizer kontinuerligt höjt ribban och satt nya standarder för kvalitet och prestanda. Arizer är världsberömd för att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser, med den bästa kundtjänsten i branschen.

Många aromatiska botaniska produkter kan vaporiseras för aromterapi med positiva resultat. Genom att värma dina favoritörter och blommor till exakta temperaturer frigörs de behagliga aromerna, terpenerna och de botaniska föreningarna för att främja eller förstärka energiska eller avkopplande miljöer.

ARIZER

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt