PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK MEDVAPE
search
  • PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK MEDVAPE

PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK

439,95 kr
Inkl. moms

PALM PRO 510 Batteri från CCELL® - Svart: Upplev 510 vape-revolutionen

Välkommen till vapingens framtid med PALM PRO 510 Batteri från CCELL® i snygg svart. Känt som ett av de bästa pennbatterierna i branschen, har PALM PRO utvecklats för att erbjuda en oöverträffad vapingkvalitet. Med sin toppmoderna CCELL-teknologi är detta batteri en game-changer för både nybörjare och erfarna vejpare.

Kvantitet

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Varför CCELL-teknologi är en vapingrevolution:

Konstant Pordistribution: PALM PRO skryter med jämn värmefördelning, vilket garanterar effektiv atomisering av en mångfald av terpener. Detta säkerställer att varje vapingkvalitet är jämn och tillfredsställande.

Optimerad keramisk formulering: Tack vare en förbättrad spoldesign är termisk effektivitet på sin höjdpunkt, vilket förbättrar din vaping.

Avancerad Oxidationsresistent Värmespole: Denna funktion säkerställer exakt motstånd, vilket leder till konsekvent prestanda och produktens tillförlitlighet.

Miljövänlig tillverkning: Tillverkad med hållbarhet i åtanke, kräver PALM PRO en tredjedel mindre bearbetning i vattensystem, vilket gör det till ett grönt val för miljömedvetna användare.

Produktspecifikationer:

Batterikapacitet: 500mAh

Mått: 2.26H x 1.65W x 0.53D tum (57.5H x 42W x 13.55D mm)

Standard 510 Gänga

10-sekunders Förvärmningsfunktion

Tre Spänningsinställningar: 2.8V, 3.2V, 3.6V

Justerbart Luftflöde

3-Stav Batteristatus LED

Drop-In Magnetisk Anslutning

Inhalationsaktivering

Typ-C-laddning

Anpassningsalternativ Tillgängliga

Innovativa Funktioner:

Luftflödeskontroll: Den justerbara luftflödeskragen låter dig skräddarsy dina behov. Kontrollera storleken på molnen och intensiteten av smaken för att passa dina preferenser.

Allt-i-ett-knapp och display: Enkel tillgång till förvärmning, spänningsinställningar och batterinivåer, allt i en intuitiv knapp och display.

Användarvänlig design: PALM PRO: design gör vapingen ansträngningsfri. Bara sätt i patronen*, justera inställningarna och dra. *Magnetisk patronmutter krävs.

3 Spänningsinställningar för Varierade Upplevelser: Välj mellan 2.8V för intensiv smak, 3.2V för en balanserad upplevelse, eller 3.6V för robust ångproduktion.

Anpassningsbart Luftflöde: Från helt öppet för lättare moln till smalt öppet för varm, tät ånga, hitta ditt perfekta dragmotstånd.

10-sekunders Förvärmning för Rika Smaker: Även i kallt väder, njut av rika smaker och fulla moln med förvärmningsfunktionen.

Vad finns i lådan?

1 x USB-laddningsadapter

1 x 510 batteri

1 x Magnetisk adapter

Skaffa Ditt PALM PRO 510 Batteri Idag!

PALM PRO 510 Batteri från CCELL, skräddarsy dina sessioner efter dina preferenser och njut av den perfekta balansen av smak och ånga. Oavsett om du är nybörjare eller entusiast, är PALM PRO designat för att passa sömlöst in i din livsstil. Beställ nu och bli en del av vapingrevolutionen!

1060210

Video

Click on a thumbnail to load the video

 Reviews

Be the first to write your review !