9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE

899,95 kr
Inkl. moms

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE ENGÅNGSKÄRNA - Upplev Zenit av Hampinnovation

Utmärkt Smak, Hög Kvalitet

Välkommen till framtiden för produkter som härstammar från hampa med vår 9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze Engångskärna. Designad för de som uppskattar de finare sakerna, erbjuder vår produkt en oöverträffad SUPER LEMON HAZE-smak som är både djärv och uppfriskande.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 90,00 kr
3 10% 269,99 kr
10 30% 2 699,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 90,00 kr
3 10% Up to 269,99 kr
10 30% Up to 2 699,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE DISPOSABLE CORE

Ren, Naturlig och THC-fri

Vi tror på renhet och kvalitet. Därför är vår produkt helt fri från THC och innehåller endast de finaste naturliga ingredienserna. Vårt engagemang för renhet sträcker sig till att använda ren organisk cannabinoider och terpener, utan tillsatser. Det är inte bara en produkt; det är ett löfte om naturlig excellens.

Laboratorietestad för Oöverträffad Kvalitet

Varje sats genomgår rigorösa tester av oberoende laboratorier. Detta garanterar absolut renhet med 0,00% THC, vilket säkerställer att du får en produkt av högsta kvalitet, varje gång.

Innovationen av THC-H

Ge dig in i världen av THC-H, en ny gräns inom cannabisindustrin. THC-H, en nyartad cannabinoid, är resultatet av omfattande forskning och innovation. Genom att använda terpenylering, en process som kombinerar heptylresorcinol med terpenderivat, har vi skapat en molekyl med en längre kedja än THC, vilket lovar större bindningsaffinitet med mänskliga cannabinoidreceptorer. Närvarande i minimala mängder i naturen är vår THC-H ett bevis på vetenskaplig framsteg.

Kraften hos 10-OH

Vår produkt har också 10-OH, en potent hydroxiderivat av hexahydrocannabinol. Främst framställt i laboratorier är 10-OH ett underverk av modern vetenskap, skapat genom oxidation av hexahydrocannabinol via cytochrome P450. Denna innovation betonar inte bara vår kvalitetsengagemang utan visar också vår hängivenhet att pusha gränserna för produkter som härstammar från hampa.

CCELL-teknologi - Framtiden är här

Vår toppmoderna CCELL-teknologi sätter nya standarder i branschen. Med vetenskapligt beräknad porfördelning och jämn värmefördelning atomiserar EVO effektivt en bred variation av terpener, vilket ger en förbättrad upplevelse. Den optimerade keramiska sammansättningen och förbättrade spoldesignen erbjuder större termisk effektivitet och en betydande minskning av skadliga biprodukter. Upplev skillnaden med upp till 57% lägre produktion av aldehyder och en 20% förbättring i produktkonsistens.

Säkerhet och Överensstämmelse - Vår Högsta Prioritet

Våra produkter är 100% lagliga, tillverkade i EU från CBD som härstammar från hampa, och följer Act No. 167/1998 §5. Vi rekommenderar dock ansvarsfull användning. Håll dessa produkter utom räckhåll för barn och borta från gravida och ammande kvinnor. Vi avråder även från att köra eller använda tunga maskiner efter användning. Kom ihåg, detta är en samlarprodukt, avsedd för industriella, tekniska och trädgårdsändamål, inte för direkt konsumtion eller rökning.

Det Ultimata Samlartillbehöret för Den Kräsna Individen

Vår 9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze Engångskärna är inte bara en produkt; det är ett uttalande. Den är för dem som uppskattar konsten med produkter som härstammar från hampa, för smak- och kvalitetskännare. Tillgänglig exklusivt för individer över 18 år, det är mer än en produkt.

CORE
3800236001171

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !